Guies pràctiques per aplicar, en el sector turístic, els canvis de la llei d'economia circular

Guies pràctiques per aplicar, en el sector turístic, els canvis de la llei d’economia circular

Guies pràctiques per aplicar, en el sector turístic, els canvis de la llei d’economia circular 

https://abogadosandorra.com/

Accions i canvis en estacions d’esquí, restaurants i hotels la propera temporada d’hivern amb l’entrada en vigor de la nova Llei d’economia circular. L’executiu treballa de manera conjunta en unes guies pràctiques per acompanyar els diferents sectors en el procés. L’aspecte essencial és transformar l’economia donant resposta a les problemàtiques mediambientals.

La nova llei d’economia circular ja fa setmanes que va esdevenir una realitat. Les accions que han de desenvolupar els sectors implicats tenen l’objectiu de transformar l’economia cap a una neutralitat climàtica que sigui competitiva a llarg termini. Per això s’hi està treballant de manera conjunta.

En aquest sentit,el secretari d’estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, explica que han elaborat una guia per encabir aquesta problemàtica. “S’ha fet una guia pràctica per al mateix sector perquè pugui aplicar el reglament de la millor manera. També s’han sentit les seves dificultats i s’han integrat dins d’aquesta guia amb exemples clars de com solucionar i implementar algunes de les mesures”.

S’espera que els sectors implicats puguin assolir els objectius de desenvolupament sostenible la pròxima temporada d’hivern. Rossell així ho constata. “De fet, aquest any tindrem un canvi molt important amb l’aprovació de la llei i l’entrada en vigor d’aquests reglaments que es faran ben aviat, realment per la temporada vinent d’esquí hi haurà un canvi substancial quant a les pistes d’esquí i el sector turístic”.

Un treball conjunt on l’objectiu és tenir unes estacions d’esquí eficients i poc dependents enèrgicament, assolint el 2050 la neutralitat de carboni.

TEXTO PROPIEDAD: https://m.andorradifusio.ad/noticies/guies-practiques-aplicar-sector-turistic-canvis