Primera punxada a una jove a Andorra

Primera punxada a una jove a Andorra

Primera punxada a una jove a Andorra

 

https://abogadosandorra.com/

La Policia d’Andorra investiga la denúncia d’una jove que aquest dimarts va patir una punxada mentre estava de festa i que va ser atesa en el Hospital Nostra Senyora de Meritxell de Escaldes-Engordany.

El portaveu del Govern d’Andorra i ministre de Finances, Enric Jover, ha detallat en roda de premsa aquest dimecres que la noia no va experimentar símptomes després de la punxada i que s’estan analitzant les mostres que se li van prendre a l’hospital, segons un comunicat de l’Executiu andorrà.

De fet, aquest mateix dimecres el Govern andorrà ha fet públic un nou protocol sobre com actuar davant d’una sospita de punxada: les víctimes han de rebre ajuda “des del primer moment” i cal avisar la policia, que contactarà amb les urgències mèdiques.

“En qualsevol sospita de punxada, la policia duu a terme les investigacions corresponents per trobar els autors, per la qual cosa és molt important que es denunciïn tots els casos”, ha subratllat Jover, que ha condemnat aquesta pràctica i ha demanat de no deixar soles les víctimes per si es maregen o es desmaien.

Seguint el protocol, els serveis mèdics traslladaran la víctima a l’hospital, on li faran anàlisi per saber si s’ha exposat a algun contagi i un examen toxicològic a fi de determinar si se li ha inoculat alguna substància.

També s’activarà el Codi Lila –per a casos de violència de gènere– per oferir assistència psicològica, social i jurídica a les víctimes i fer un seguiment del cas.

TEXTO PROPIEDAD: https://www.segre.com/noticies/panorama/2022/08/03/primera_punxada_una_jove_andorra_179508_1106.html