Stop Violències portarà a l'ONU "les vulneracions de drets a les andorranes"

Stop Violències portarà a l’ONU “les vulneracions de drets a les andorranes”

Stop Violències portarà a l’ONU “les vulneracions de drets a les andorranes”

https://abogadosandorra.com/

L’associació participarà en el Fòrum Polític d’Alt Nivell sobre Desenvolupament Sostenible a Nova York com a part civil

Stop Violències han anunciat aquest matí que intervindrà davant l’ONU la setmana vinent a Nova York per “continuar assenyalant les vulneracions de drets a les quals estem sotmeses les andorranes”. L’associació participarà al Fòrum Polític d’Alt Nivell sobre Desenvolupament Sostenible (HPLF) com a part civil en la sessió del 14 de juliol a la tarda quan està previst la compareixença d’Andorra “per ser revisada de manera voluntària respecte a diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030”, segons informa el col·lectiu.

L’associació explica en un comunicat que una delegació d’Stop Violències prendrà part en l’avaluació sobre associacions amb entitats per assolir els objectius i afirma que farà el mateix que “ja va fer el 2019 davant el Comitè per a l’Eliminació de la Discriminació contra la Dona (Cedaw) de les Nacions Unides.

I afegeix que “la violència estructural i de l’Estat no callarà mai la ciutadania, sinó que farà que la seva veu s’amplifiqui”.

El fòrum de l’ONU comença avui i finalitzarà el 15 de juliol.

TEXTO PROPIEDAD: https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2022/07/05/stop_violencies_portara_onu_les_vulneracions_drets_les_andorranes_203556_1125.html