Unanimitat a favor de la llei de la persona i de la familia

Unanimitat a favor de la llei de la persona i de la familia

Unanimitat a favor de la llei de la persona i de la familia

https://abogadosandorra.com/

La llei de la persona i de la família ha estat acceptada unànimement

La proposició de llei qualificada de la persona i de la família ha rebut avui el suport unànime del consell general. Només un punt ha trencat el consens sobre aquest text, com és la diferenciació entre casament civil i matrimoni canònic, que no és ben vist pel grup parlamentari socialdemòcrata. El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha dit que es tracta d’un dia “important” i que la llei és “un pas endavant en la codificació del dret civil”.

Suport a la llei per impulsar el sector primari
El projecte de llei per al desenvolupament i la diversificació dels sectors ramader i agrícola ha estat aprovat avui pel consell general amb el suport de tots els grups parlamentaris, a excepció de de Terceravia, que ha votat en contra.

El text ha de servir, segons ha explicat la ministra d’Agricultura, Sílvia Calvó, per diversificar el sector i garantir el relleu generacional. Terceravia considera, però, que només conté “declaracions d’intencions i poca cosa més”.

TEXTO PROPIEDAD: https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2022/07/21/suport_llei_per_impulsar_sector_primari_204438_1125.html